Bedrijvencontactdag Berg en Dal; Business meets Wine

Business meets Wine

Op vrijdag 27 september is Business meets Wine Bedrijvencontactdag Gemeente Berg en Dal voor ondernemende mensen en hun partners de opening van de Nederlandse Wijnfeesten. Diverse ondernemers presenteren vanuit eigen stands producten die met het hoofdthema Samen Duurzaam te maken hebben. Sociaal ondernemen en arbeidsparticipatie, toerisme, landbouw, economie, mobiliteit, bouwen, subsidies en ondersteuning overheid. Alles gerelateerd aan samenwerking tussen ondernemers op het gebied van duurzaamheid!

In combi met Groesbeekse wijnen en andere drankjes, hapjes van streekproducten en volop gelegenheid om te netwerken, is Business meets Wine ook dit jaar weer een programma onderdeel van de NWF dat u niet mag missen. Beleef de Bedrijvencontactdag van de Gemeente Berg en Dal in de bijzondere ambiance van de Nederlandse Wijnfeesten op het Marktplein tussen 16:00 en 20:00 uur. Gratis toegankelijk voor alle ondernemers en hun partners uit de hele Gemeente Berg en Dal! Aanmelden kan tot 14 september via bergendal.nl/bedrijvendag

Nota bene klik hier voor de verschillende sponsorpakketten als u met uw bedrijf zichtbaar aanwezig wilt zijn en de Nederlandse Wijnfeesten wilt ondersteunen.