Business Meets Wine

Business meets Wine

Op vrijdag 22 september is er ook dit jaar vanaf 20:00 uur de feestelijke all inclusive avond Business meets Wine voor ondernemende mensen en hun partners. Bij gelegenheid van de opening van het Wijnbouwcentrum vindt Business meets Wine dit jaar op deze bijzondere locatie plaats. U heeft de primeur!

Naast de mogelijkheid tot een rondleiding en inspirerende sprekers over het ontstaan van dit unieke project door pionier Freek Verhoeven en gastvrouw Bauke Kemperman, houdt Teddy Vrijmoet, directrice van de Nijmeegse 4Daagsefeesten, een presentatie over het grootste evenement van Nederland en de kansen van Wijndorp Groesbeek, zijn er volop Groesbeekse wijnen en andere drankjes, is er een smaakvol Walking Dinner en sfeervolle muziek. Natuurlijk is er ook alle gelegenheid om te netwerken. Kortom, een avond die u niet mag missen!

De all in prijs bedraagt € 67,50 p.p. exclusief BTW, kaarten voor deze avond bestelt u hier. Let op kaarten voor Business meets Wine kunnen ook onderdeel uitmaken van Sponsorpakket Zilver (2 kaarten), of Goud (6 kaarten) .