Business Meets Wine Masterchef Groesbeek

Business meets Wine

Op vrijdag 28 september is de feestelijke all inclusive avond Business meets Wine voor ondernemende mensen en hun partners de opening van de Nederlandse Wijnfeesten. Wijnkoningin Bernadette Bilderbeek en partner en kok Bas Hopmans hosten deze avond die dit jaar als thema Masterchef Groesbeek heeft.

O.l.v. Bas en gastvrouw Bernadette bereiden alle gasten zelf hun hapjes en gerechtjes die ze aansluitend samen gezellig op eten. Op basis hiervan wordt de Masterchef Groesbeek gekozen. Verder is er een inspirerend betoog van Mr. Kegro Jan Kersten, die voor het eerst na zijn terug overname van Kegro Deuren een lezing gaat houden.

In combi met Groesbeekse wijnen en andere drankjes, sfeervolle muziek, volop gelegenheid om te netwerken, is Business meets Wine Masterchef Groesbeek ook dit jaar weer een avond die u niet mag missen. Beleef de bijzondere ambiance van de speciale tent op het Marktplein (aanvang 19:30 uur).

De all in prijs bedraagt € 67,50 p.p. exclusief BTW, kaarten voor deze avond bestelt u hier. Let op kaarten voor Business meets Wine kunnen ook onderdeel uitmaken van Sponsorpakket Zilver (2 kaarten), of Goud (6 kaarten) .