Music Meets Wine

Music meets Wine

Op zaterdag 23 september vanaf 21:00 uur aansluitend op Heel Groesbeek Zingt!, wordt samen zingen, samen swingen tijdens de spetterende ’80, ’90 & 00-er jaren Disco Show Music meets Wine. Professionele dj’s mixen de grootste hits van toen en de beste hits van nu tot 01:00 uur naadloos aan elkaar. Dit, in combi met lekkere drankjes en louter leuke en gezellige mensen in de bijzondere ambiance die de tent op het Marktplein in Groesbeek Centrum oproept, maakt deze avond tot een absolute aanrader!

De entree is de hele avond voor iedereen gratis! Kom met je vriendengroep gezellig langs, maken we er samen een bijzondere happening van!

Heel Groesbeek Zingt!

Nieuw op zaterdag 23 september tussen 19:30 uur en 21:00 uur is het programma-onderdeel Heel Groesbeek Zingt. Op het Marktterrein, en bij slecht weer in de tent, kunt u ondersteunt door enkele koren meedoen aan een samenzang van allemaal aanstekelijke liedjes. De songteksten verschijnen telkens op een groot scherm. Kom gezellig langs bij dit grootse meezingevenement. De presentatie is in handen van Harm Wijnhoven. Samen zingen maakt je blij en na een paar wijntjes gaat dat zeker lukken…!

Heel Groesbeek Zingt! mondt uit in de swingende ’80, ’90 en ’00-er jaren Disco Party Music meets Wine (gratis toegang).