2017 – Joyce Muller

Wijnkoningin

Op zondag 9 juli j.l. heeft Wijnkoningin Joyce bij Dikke Mik het officiële startschot gegeven voor de Nederlandse Wijnfeesten 2017. Onze Wijnkoningin vervult een prominente rol tijdens de Nederlandse Wijnfeesten op 22, 23 en 24 september. Zij is daarnaast ook bij andere gelegenheden zoals de doortocht van de 4Daagse ambassadrice voor ons Wijndorp. U bent van harte welkom!

Joyce Muller 27 jaar woonachtig in Beuningen, werkt naast haar studie al vanaf haar 15e in de horeca. Plannen om voor zich zelf te beginnen zijn er al vroeg, maar tot haar 23e is ze actief in operatiekamers in Almelo en Hengelo als operatieassistente. Een droom komt uit als ze restaurant de Kloostergang in Zenderen opent. Prachtige recensies levert dit op in 2015 en 2016 in het blad Lekker en tevens ontvangt zij van Michelin een Bib Gourmand. 4 jaar later is ze werkzaam als anesthesiemedewerkster i.o. Nu in de Gelderse Vallei in Ede. Werken in de horeca in La Rusticana in Arnhem is weer voor in de vrije uren. Vanaf september 2017 gaat ze bij Siroen Vlees wijncursussen geven. Het effect van eten op wijn en andersom is heel groot en hier is nog veel over te leren.

Joyce heeft een passie voor wijn; ze heeft de vinologenopleiding gedaan, is lid van het Sommeliersgilde NGS en de Vinologenvereniging NVV en maakte tal van boeiende wijnreizen naar California, Zuid Afrika, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Duitsland. De volgende wijnreis staat gepland en wel naar Australië!

Wandelen is haar andere grote hobby. De 4Daagse en de Kennedymars staan al een aantal jaren op de agenda.

Wijnkoningin Joyce vindt het een eer om Wijnkoningin te zijn en zal er alles aan doen om van de Nederlandse Wijnfeesten 2017 een groot succes te maken!

Ook een keer wijnkoningin worden?

Of heeft u een tip voor een nieuwe wijnkoningin voor het volgend jaar?

Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld.