Internationale Wijnmarkt

Internationale Wijnmarkt

De wijnmarkt in het centrum van Groesbeek kunt u bezoeken op zaterdag 28 en zondag 29 september van 13.00 tot 19.00 uur.

In 2018 presenteerden ruim 75 wijngaardeniers, wijnkopers en importeurs vanuit mooie pagodetenten de beste en nieuwste smaken. Dit jaar wordt zowel het aantal standhouders als het aantal soorten wijn (meer dan 300!), overtroffen. Bij aankomst kunt u bij de stand voor het Gemeentehuis voor € 12,- Vriend van de Nederlandse Wijnfeesten worden. U ontvangt een bandje en kunt dan bij alle stands die op de Wijnmarkt staan opgesteld Proefmaatjes à € 1,– per stuk kopen en al rondlopend en proevend kennis maken met de beste nationale, maar ook internationale wijnen.

Vriendenkaarten zijn twee dagen geldig!

De Wijnmarkt is tijdens de wijnfeesten op zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 19.00 uur. De Wijngaarden zijn op zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur open. Er is sfeervolle muziek met diverse andere activiteiten Concours Du Vin, bezichtiging open wijngaard Nederlands Wijnbouwcentrum, Pruuvenement, Business meets Wine, ‘Heel Groesbeek Zingt!, Music meets Wine, etc. Natuurlijk zijn de winkels in het centrum op zondag ook geopend.

U kunt uw bezoek aan de wijnmarkt ook combineren met een wijnworkshop, een diner en Music meets Wine.

Wat zit verder bij de Vriendenprijs van € 12,- inbegrepen?

  • Proefglas voor de proeverijen in de wijngaarden en op de internationale wijn- en spijsmarkt in het centrum
  • Gratis gebruik van de pendeldienst tussen de Wijnmarkt en de wijngaarden
  • 2 gratis Proefmaatjes (1 voor Groesbeekse wijnen, ander vrij te besteden op Wijnmarkt)
  • Gratis toegang (iedereen) tot Heel Groesbeek Zingt! en Music meets Wine & more (zaterdagavond vanaf 19:30 uur Tent Marktplein)
  • Programma informatie
  • Groesbeekse Wijnroute (fietsroute langs zes wijngaarden via fietsknooppunten)
  • Vrienden worden als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen in Wijndorp Groesbeek en van het programma van volgende edities

Overnachting boeken?

Bij de vele accommodaties in Groesbeek kunt u 1 of meer overnachtingen boeken. Kijk op Groesbeektoerisme.nl voor de mogelijkheden.

Wilt u standhouder worden?

Stuur dan een bericht naar wijnmarkt@nederlandsewijnfeesten.nl
dan sturen wij u z.s.m. nadere informatie of wij nemen contact op, indien gewenst.